Nu kan du lyssna på politikerdebatten som podd

Nu kan du lyssna på politikerdebatten som podd

Såhär ett par veckor innan valet pratar vi med kommun och regionpolitiker i Stockholm om vad de tänker kring frågor som rör oss som lever med psykisk ohälsa. Hur ska vi till exempel få finansiering som täcker marknadshyrorna så att vi kan behålla vårt Fountain House på Götgatan där det funnits i 42 år? Varför har Sverige tvångsvård där psykiskt sjuka hämtas av polis och bältas när de flesta andra länder använder helt andra mer humana metoder. Hur ska vi som lever med psykisk ohälsa komma ut i jobb när reglerna är så fyrkantiga? Ja det här är bara några av de frågor som vi ställer till politiker från vänster till höger. Lyssna så får du höra frågor och svar och kanske bilda dig en bättre uppfattning om vad du ska rösta på den 11:e september.

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.