Lyssna på podden av vårt sommarprogram!

Lyssna på podden av vårt sommarprogram!

Lyssna på podden av vårt sommarprogram som ligger ute! Du hittar den via hemsidan! Vi gästas av Mysrockbandet The medicines, vi tipsar om sommaraktiviteter, läser sommardikter och sjunger alltifrån den blomstertid nu kommer till nyskriven låt om sommarpratare. Dessutom hade vi anonym balett och konstlotteri med tavlor av vår egen konstnär Robert Naverstam i pauserna. Vår ljudtekniker @johanhornqvist drog hem storvinsten! Sånt kan man få vara med om ifall man lyssnar live 🙂 Men mycket bra som podd också så lyssna och njut Och håll utkik efter repriser fram till 25:e augusti då vi sänder live igen. Förhoppningsvis blir det politikerdebatt inför valet 😊 Glad sommar på er alla och Simma lugnt! ❤️😎🌞

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.