Magiskt spännande program idag!

Magiskt spännande program idag!

Idag har vi ett program som går lite i magins och naturromantikens tecken. Vi har bland annat bjudit in Francisca som är shaman och hälsocoach. Hon ska prata om hur hon jobbar och kanske om vi hinner rent av ta oss med på en liten guidad tur. Maja Heurling och Ola Sandström är på plats och ska framföra låtar från skivan Irrbloss som består av tonsatta dikter av den relativt okända Amerika-emigranten Signe Aurell som skrev en diktsamling om hemlängtan och kampen om en ljusare framtid. Vi gästas även av Emma Lundenmark poet, författare och inte minst före detta radioproducent för Radio Totalnormal. Hon är aktuell med boken: Storknästet som handlar om ett fiktivt Tjeckien där premiärministern för att öka sin popularitet bestämmer sig för att adoptera ett ensamkommande flyktingbarn. Barnet har en magisk docka som har en ganska stor roll i handlingen. 

Missa för allt i världen inte detta!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.