Jjobbsökarprogrammet från i torsdags finns nu som podd

Jjobbsökarprogrammet från i torsdags finns nu som podd

Programmet är ett samarbete med Fountain Houses Stockholms vägar ut program som jobbar med att få ut medlemmar som känner sig redo till jobb, praktik, studier och annat. Johanna Adsjö och Jonathan Dahl från Projektet Peer Support gästade oss och Lill-Marit Bugge och Annika Jegbert från Nervösa damteatern gav oss en uppfriskande humoristisk skildring på hur det kan vara att söka jobb när man har psykisk ohälsa. Vi fick även spontanbesök av en norsk konstnär. Detta och mycket annat så lyssna och njut!

https://soundcloud.com/radio-totalnormal/sets/s-ndningar-radio-totalnormal

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.