Vägar ut i jobb!

Vägar ut i jobb!

Missa inte morgondagens sändning som handlar om olika sätt att komma ut i jobb för oss som lever med psykisk ohälsa. Vi gör programmet i samarbete med Fountain Houses Stockholms Vägar ut-program som erbjuder stöd och hjälp till de medlemmar som vill börja arbeta, hitta praktikplats eller studera. Det blir erfarenheter och berättelser direkt från medlemmarna själva, Projektet Peer Support är på plats. De jobbar med att utbilda människor med egen erfarenhet av psykisk ohälsa till att arbeta som stödpersoner inom verksamheter som erbjuder vård, stöd eller rehabilitering. Dessutom har Annika Jegbert och Lill-Marit Bugge från Nervösa damteatern skräddarsytt ett litet radiodrama om att söka jobb just for us 🙂

Detta och mycket mer kl. 14.00 på 101,1 MHz eller kom och lyssna live i Fountain House Stockholms matsal på Götgatan 38.

 

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.