Vad är du rädd för?

Vad är du rädd för?

Ormar, spindlar, sjukdom, död, söka jobb, tala inför folk, hoppa, vara ensam, åka tunnelbana, krig, gå ensam i mörker eller kanske rent av bara för att leva? Ja det finns många saker att vara rädd för här i livet. Vi har tagit tempen på varandra och på folk på stan för att ta reda på vad de är rädda för. Vi har hittat poesi och låtar på ämnet och diktat ihop en egen liten saga om den lilla människan som var rädd. Vi kände att vi hade gått omkring med vår oro och rädsla för oss själva under pandemin och ville därför göra ett program där vi får dela med oss och känna igen oss i varandras rädslor 🙂

Vi har även hängt med i köket på Fountain House när de lagat korvstroganoff med olika korvsorter. Vi passade på att fråga lite om rädslor även där. 

Häng med oss på denna rädslo-odyssé!

Idag kl. 14.00 på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

Programmet är förinspelat.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.