Fullspäckad sändning och födelsedagsfirande!

Fullspäckad sändning och födelsedagsfirande!

I dagens program är det väldigt mycket som händer. Först och främst är det ingen vanlig dag för idag är det Fanzingo 15-årsdag. Vårt program är en del av förfesten och sänds alltså inte bara i närradion och på Götgatan idag utan även ute i Alby. Vilka är då Fanzingo kanske en del av er undrar. Ja det kommer ni att få veta i programmet av Luis Lieno och Idji Maciel som inte bara jobbar och har jobbat på Fanzingo utan även startade upp vår radio en gång för länge sedan. 

Dagen till ära gästas vi även av Manuel Concha som har premiär för sin film Suedi på Viaplay den 1:a oktober, en komedi om en invandrarkille som hittar en massa miljoner, och passar på att bygga upp sitt drömliv. Vi kommer även att vika av en stund från fest och firande för att uppmärksamma Suicidpreventiva dagen som var i fredags. Suicide Zeros generalsekreterare Rickard Bracken är här och kommer berätta vad den dagen innebär och hur de jobbar på Suicide Zero. I övrigt bjuder vi i vanlig ordning på livemusik, poesi, filosofiska inslag och berättelser direkt ur livet! Så hjärtligt välkomna till dagens program!

 Vi sänder kl. 14.00 idag ute på gatan på Götgatan 38. Kan du inte vara på plats kan du som vanligt lyssna på 101,1 MHz

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.