Yes! Idag livesänder vi ute på gatan!

Yes! Idag livesänder vi ute på gatan!

Äntligen sänder vi live igen och dessutom ute på gatan! Vilken fröjd ändå och som vi har längtat! Dagen till ära gästas vi bland annat av Ståuppkomikern och författaren Zinat Pirzade. Vi har även en gästande programledare som också är stå upp-komiker Hon heter Helena La Pluma och jobbar när hon inte ståuppar som psykolog, vilket vi tyckte var en spännande blandning som borde passa perfekt för vårt program 🙂 Vi bjuder även på mycket livemusik, krönikor, poesi och annat smått och gott! Så kom och lyssna på oss på plats på Götgatan 38 utanför Fountain House Stockholms lokaler.

Tiden är som vanligt 14.00. Hjärtligt välkomna alla!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.