Sommaravslutning!

Sommaravslutning!

Idag sänder vi sista programmet innan vårt sommaruppehåll. 

Vi bjuder därför på ett somrigt program direkt från Reimers holme. Vi spelar somriga låtar, tipsar om vad man kan göra i Stockholms omnejder under sommaren, vilka glassar som är godast, vilka bad som är trevligast samt frågar oss själva om vi känner hets inför att hitta på saker på sommaren eller om vi rent av känner av sommardepression? Vår reporter Ellinor som älskar 60 och 70-talet har gjort en intervju med Ulla-Britt som var ung på den tiden för att se om hennes bild stämmer och om hur det var att leva med psykisk ohälsa då. Vår forna radiomedlem Idamo ger ut nytt album och bjuder på en av låtarna därifrån. 

Lyssna på 101,1 MHz kl. 14.00 idag!

Eller via www.narradio.se

 

 

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.