Andra delen av Anhörig-specialen som podd

Andra delen av Anhörig-specialen som podd

Lyssna på andra delen i vår anhörigspecial, här som podd. Hur är det egentligen att bära ett föräldraansvar och samtidigt hantera sin psykiska ohälsa? Det fokuserar vi på här och har bland annat talat med Yolanda och Graciela som båda är ensamstående trebarnsföräldrar samtidigt som de kämpar med sin psykiska ohälsa.

I slutet av programmet lämnar vi temat och bjuder på en improviserad berättelse som har satts ihop av en storytelling-grupp under ledning av Falkenbergs Fontänhus och Britten Toftarp. Gruppen har under pandemin jobbat med Storytelling via nätet för att stärka sin självutveckling bland annat.

 

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.