Andra delen i vår anhörig-serie

Andra delen i vår anhörig-serie

Idag sänder vi andra avsnittet av vår serie med anhörigtema. Hur är det egentligen att bära ett föräldraansvar och samtidigt hantera sin psykiska ohälsa? Vi har bland annat talat med Graciela Chamorro och Yolanda som båda är ensamstående trebarnsföräldrar samtidigt som de kämpar med sin psykiska ohälsa. De berättar om hur de försöker få ihop vardagen men även om rädslan att skada sina barn med sitt mående och skulden och skammen i att inte vara en bra förälder eller en förälder som man enligt samhällets normer bör vara.

I slutet av programmet byter vi ämne till Storytelling. Läraren Britten Toftarp berätta om hur man kan använda sig av Storytelling för att jobba med sin självutveckling. Vi kommer också att få höra en berättelse som improviserats fram med hjälp av tärningar.

Idag alltså kl.14.00 på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

 

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.