Lyssna på podden av vårt specialprogram om Komplext PTSD!

Lyssna på podden av vårt specialprogram om Komplext PTSD!

Vad är CPTSD, eller PTSD komplext som det också kallas. I det här programmet så försöker vi ta reda på det och förklara det så begripligt som möjligt för er som lyssnar. Till vår hjälp har vi Sjuksköterskan Jeanette Nord som grundat och driver Traumaskolan på sociala medier och Mattias Ottosson, psykoanalytiker och terapeut, specialicerad inom gestalt och hypnosterapi och jobbar med många klienter med den komplext PTSD, uttalat eller outtalat. Med oss har vi även Yolanda som för ett år sedan fick diagnosen. Hon berättar hur det är att leva med den och hur hennes resa och tillfrisknande varit. Lyssna och lär 🙂

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.