Äntligen kan du lyssna på humörprogrammet som podd.

Äntligen kan du lyssna på humörprogrammet som podd.

Ett fullspäckat program som bland annat ställer frågan hur vi hanterar humöret och kollar in vilka som är bra och dåliga förlorare. Våra radiomedlemmar som sitter hemma har skickat in sina berättelser. Vi hälsar på hos Janne på stan som suttit i karantän i över ett år och kollar hur han mår och hur det har varit. Sandra Vilppala som gästat oss många gånger tidigare med sina sånger  berättar om en undersökning som hon gör i samband med språkutbildning på Stockholms universitet om hur vi använder benämningarna bipolär och Asperger. Vi intervjuar vår praktikant Agnes-Indra Andersdotter som kommer från radioutbildningen på Vara folkhögskola. Detta och mycket mer! Bland annat bra musik, poesi och filosofiska inlägg så gå in och lyssna!

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.