Lyssna på podden av torsdagens program!

Lyssna på podden av torsdagens program!

Här kan du lyssna på podd-versionen av torsdagens program!

Vi sänder bland annat sista delen i följetongen som handlar om Agneta som insjuknar i Schizofreni 25 år gammal. Vad är då egentligen Schizofreni? Vad tänker du? Vi har varit på stan och frågat folk vad de tänker. Två av våra radiodeltagare talar om hur det är att leva med diagnosen och hur själva namnet känns.

Vi bjuder även på nya inslaget klagomuren där du får klaga som du vill om vad du vill när du vill. Det blir poesi, boktips, skidåknings-, dans- och promenad-tips som du kan ha användning av nu när det ändå är sportlovstider 🙂

Sedan träffar vi av en slump på Jennie (på bilden) som passande nog ger oss ett hett tips inför kvinnodagen.

Missa inte det!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.