Idag har vi musik som tema!

Idag har vi musik som tema!

Vilken musik tycker du om, vilka låtar får dig att bli alldeles nostalgisk och har du kunnat ta hjälp av musik när du mått dåligt? Dessa frågor bland många andra ställer vi i dagens program där temat är musik.Vi funderar hur man gör musik, dyker ner i musiker och kompositörers liv och kollar hur det stod till med deras psykiska hälsa. Ellinor som leder dagens program gillar 60 och 70-tals-musik och har inför dagens avsnitt grävt ner sig i The Beach Boys. Vi sänder även andra delen av Agneta Kjellströms novell Röst från okänd plats som handlar om en ung tjej som får Schizofreni. Vi har kollat vad som är bäst av Google-assistenten och Siri. Detta och mycket annat i dagens program!

Lyssna kl 14.00 på 101,1 MHz eller via www.narradio.se

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.