Ingen livesändning idag

Ingen livesändning idag

På grund av de nya restriktionerna så har vi fått lägga om våra rutiner och kan tyvärr inte sända live idag. Istället spelar vi in ett program som kommer sändas nästa vecka. Idag sänder vi reprisen av vår podd-special sen förra veckan.

De senaste två veckorna har vi spelat in podd. Här kan ni lyssna på ett potpurri av några utvalda samtal. Vi diskuterar bland annat självstigma och hur svårt det kan vara att tala om sin psykiska ohälsa till exempel på en arbetsplats eller när man träffar nya människor. Vi talar även om medicinering. Ska man ta medicin, isåfall hur mycket och hur länge och vilka komplement vill man då ha? Hur blir vi som lever med psykisk ohälsa bemötta inom vården. Vi har varit på Fontänhuset i Sköndal och träffat höns och hönsskötare, vi bjuder också på en personlig berättelse från en av våra medlemmar som haft Corona och så frågar vi oss vad man egentligen får skämta om. Är det ok att skämta om allt eller finns det gränser?

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.