Höst i drottningarnas tecken i dagens program!

Höst i drottningarnas tecken i dagens program!

Dagen till ära har vi skådespelerskan Cecilia Säverman på besök, aktuell med TV-serien Drottningarna och med egenskriven pjäs om Gustav Vasas dotter. I övrigt är temat passande nog höst och våra flygande reportarar Eva och Frida har varit ute på stan och frågat människor hur hösten påverkar dem. NSPH, nationell samverkan för psykisk hälsa kommer och berättar om deras projekt med kamratstödjare som går under namnet Peer support. Vi talar även om spelmissbruk och mycket annat. Åsså blir det som vanligt sång, musik och poesi och vår musiklista går helt i höstens färger. 

Ratta in oss på 101,1 MHz kl 14.00

Eller lyssna via dator på www.narradio.se

 

About the Author

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.