Lyssna på podden av vårt 6:e karantänsprogram!

Lyssna på podden av vårt 6:e karantänsprogram!

Vi talar bland annat om rädsla och oro i samband med Coronan, om hur man egentligen ska orientera sig i allt handtvättande och avståndstagande medan man försöker leva ett någorlunda normalt liv. Fountain House Stockholm berättar hur det varit att ha öppen verksamhet under hela våren. Vi får några tips på vad man kan göra i Stockholm i sommar som är  både Coronaanpassade och billiga. Henrik pratar ur hjärtat om ångest och hur man kan hantera den. Dessutom bjuder vi på en massa härlig musik som våra radiodeltagare har gjort, både covers och egenskrivet. Lyssna och njut! 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.