Nytt avsnitt av Radio Totalnormal i Karantän

Nytt avsnitt av Radio Totalnormal i Karantän

Idag är det åter dags för ett Radio Totalnormal i Karantän! Programserien där våra deltagare delar med sig av sig själva, vad de tänker och vad de gör. I det här avsnittet får ni träffa Fanny som trots rädsla har tagit sig till Fountain House Stockholm så gott som varje dag under Coronatiden. Henrik berättar om hur han sedan 20-årsåldern på grund av bristande läkarvård tvingats gå på tunga mediciner för sin psykiska ohälsa och hur han under mycket möda slutligen lyckades trappa ner och idag är helt medicinfri. Vi har ett reportage där Micke talar med Lily-Ann om hur han under nio år levde i isolering och sedan tog sig ur den. Vi har också träffat Psykiatern Anna Liljerot som berättar hur läget är inom psykvården i dessa tider. Å vår landsbygdsreporter Hasse har gjort en låt som faktiskt heter Covid 19.

Missa inte det! Idag kl. 14.00 på 101,1 MHz

Om du vill lyssna utanför Stockholm gör du det via www.narradio.se

Skicka gärna in din egen historia eller några tankar du tänkt under dessa tider! malin@radiototalnormal.se

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.