Elisabeth i våra hjärtan!

Elisabeth i våra hjärtan!

Vår fina vän och kollega Elisabeth har hastigt och oväntat lämnat oss i stor sorg och saknad. Idag sänder vi till min minne av henne ett program hon ledde den 17:e maj 2018.

Elisabeth var medlem både på Fountain House och i radion.  Hon jobbade på kontorsavdelningen på Fountain House och det var därifrån hon började engagera sig i radion. Hon höll nämligen koll på alla nyheter som rörde psykisk ohälsa i tidningar, TV och radio och kunde alltid lämna tips på vad vi borde ta upp i våra sändningar. Under årens lopp började hon så småningom vara med i olika reportage och snart blommade hon ut till en stabil programledare som med fokuserad tydlighet lett flera program.

Det här programmet handlar om kropp och knopp, hur den psykiska och fysiska hälsan hänger ihop. Det var något som Elisabeth brann för. Som gammal marathonlöpare var hon noga med att äta bra, sova regelbundet och att röra på sig varje dag. Man kunde alltid få ett hälsoråd om man frågade henne eller höra om vilka promenadstråk hon brukade gå. Hon spred väldigt mycket positiv energi och värme omkring sig.

Vila i frid fina Elisabeth! Du är djupt saknad men i våra hjärtan finns du alltid kvar!

Programmet sänds som vanligt kl. 14.00

Du hittar det på 101,1 MHz eller på Stockholms närradios hemsida om du lyssna via dator.

Programmet gästas bland annat av Nervösa Damteatern, OlaOla och Elona Planman.

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.