Idag sänder vi repris av vårt P4-program om ensamhet

Idag sänder vi repris av vårt P4-program om ensamhet

På grund av att läget är som det är blir det ingen livesändning från oss idag. Istället bjuder vi på reprisen av vårt P4-program som sändes på nyårsdagen. Ni som missade det då får en ny chans att lyssna här. Programmet handlar om ensamhet så vi hoppas det kan vara till tröst för er som sitter ensamma där hemma just nu.

Om programmet:

Bland annat hälsade vi på hos Anonyma ensamma, kollar in en annorlunda teaterupplevelse som berör, sjunger sång med Gatans kör och får reda på hur löpning kan hjälpa den som missbrukar att förändra sitt liv. Och så träffar vi damen med överraskningskofferten.

Vi återkommer med livesändningar när allting lugnat ner sig.

Under tiden kommer vi till att börja med lägga ut repriser men så småningom kanske sända förinspelade reportage och annat. Vi håller just nu på att kolla genom olika alternativ för hur vi ska kunna fortsätta sända under de förutsättningar som är nu. Håll utkik här och på sociala medier!

Ta hand om er och ta hand om varandra!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.