Livesändning för psykisk hälsa

Livesändning för psykisk hälsa

Imorgon den 10:e oktober på Internationella världshälsodagen för psykisk hälsa sänder vi äntligen live. Detta tack vare er som så generöst skänkt pengar till vår rädda radio-kampanj! Ämnet för årets världshälsodag är suicidprevention och vi gästas därför bland annat av Suicide zero och deras kampanj stör döden. Vi själva berättar om hur vi tagit oss ur ensamhet bland annat genom Fountain House Stockholm. Vi bjuder på livemusik och har Hjärnkoll på plats för att informera om projektet Livsberättelser, dit man kan komma under tio tisdagar i höst och dela med sig av sin historia om psykisk ohälsa och lyssna på andras. Vi bjuder även på livemusik, filosofiska inlägg och poesi! Sändningen äger rum mellan 14.00 och 15.30. Ni hittar oss på 101,1 MHz eller på Fountain House Stockholm, Götgatan 38. Kom in från höstmörkret och lyssna med oss! Vi bjuder på fika!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.