Premiär för ny poddserie!

Premiär för ny poddserie!

Idag sänder vi första avsnittet av nya poddserien Megalomana rummet. Här talar vi med författare, forskare, psykologer och andra intressanta gäster om ämnen som rör vårt psyke. Vi kollar även hur det står till med megalomanin hos våra gäster 🙂

Först ut är Katarina Bjärwall som skrivit den högst aktuella boken Störningen, ADHD, pillren och det stressade samhället. Missa inte det! Kl 14.00 på 101,1 MHz. Om du inte är bosatt i Stockholm kan du gå in på Stockholm närradios hemsida och lyssna via den.

Megalomani enligt Wikipedia: Storhetsvansinne, grandiositet, hybris, förhöjd självkänsla, i psykiatrin ett uttryck för ett sinnestillstånd där en person har en starkt överdriven självuppfattning, och ofta helt falsk självbild. Storhetsvansinne kan vara ett tecken på psykos eller en personlighetsstörning

About the Author

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.