Lycka på tapeten i dagens sändning

Lycka på tapeten i dagens sändning

Vad gör dig lycklig, vad tycker du att lycka är och har du något minne av en stund i livet då du kände dig väldigt lycklig? Hur mår vi människor i dagens samhälle? Hur mäter man lycka och vart finner man den? Kan man vara lycklig fast man har psykisk ohälsa? – Ja frågorna är många och kanske kan vi hitta några svar i dagens program som sänder på det breda temat lycka.  

Vi bjuder även på musik som vi valt ut på ämnet,  läser dikter och sjunger sånger så välkomna allihopa till “detta lyckliga program”! Vi sänder som vanligt kl 14.00 från Fountain House på Götgatan 38 och i etern på 101,1 MHz – Stockholms närradio som också kan lyssnas på direkt via nätet.  

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.