Låt julen slå dig med glädje!

Låt julen slå dig med glädje!

Julen står inför dörren så idag bjuder vi på en fullspäckad sändning med julstämningen i högsta hugg. Bland annat har vi julexperten Lena Kättström på plats. Hon svarar på allt du någonsin undrat om julen. Vi gästas även av Elin Lyth som ska sjunga och berätta för oss vad musiken betytt för henne. Förutom detta gästas vi även av artisterna Kent Sidvall och Leika den Döda hunden. Många juldikter finns också på lut och en massa annat trevligt. Som om detta inte vore nog bjuder vi även på fika! Med andra ord kom in från vinterrusket och njut en stund hos oss!

Vi finns på Fountain House, Götgatan 38 kl. Klockan 14.00 drar vi igång.

I etern hittar du oss på: 101,1 Mhz

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.