Reportage om ångest efter cancer  kl 14.00 i närradion

Reportage om ångest efter cancer kl 14.00 i närradion

Charlotta Lindgren fick trippelnegativ bröstcancer när hon var 35 år gammal. Idag sänder vi en lång intervju som Malin Jakobsson gjort med henne. I den berättar hon att det kan vara först när behandlingen är klar och man åtminstone för tillfället är friskförklarad, som man mår som allra sämst rent psykiskt. Hon säger att ångesten inför dagen då den kan ha kommit tillbaka, och känslan att man faktiskt kunde ha dött – är något man behöver prata mer om. Därför har hon skrivit ”En hel jävla bok om cancer” och därför låter hon sig intervjuas. Lyssna och sprid som stöd för andra i liknande situation!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.