Möt Bergmans demoner, kl 14.00 på 101,1 MHz i närradion

Möt Bergmans demoner, kl 14.00 på 101,1 MHz i närradion

Jodå. Bergmans demoner i Nervösa Damteaterns tappning kom fram i förra veckans sändning som vi idag repriserar i Stockholms närradio. ”Är du rädd för att leva?” frågar oss Elena Planman och OLAOLA besökte oss med en ny rockande dänga, han som längtat efter radion och Fountain House så länge! Temat för sändningen var KROPP OCH KNOPP och vi fick också höra en fin intervju med Charlotta Lindgren om den eftercancer-ångest som drabbade henne när hon var färdig med strålning och cellgifter, något som det sällan talas högt om. Ni som missade denna sändning, bänka er nu framför radioapparaterna. 14.00 på 101,1 MHz eller klicka på länken nedan.

[soundcloud id=’447486837′ height=’false’]

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.