Vår hyllning till Freddie Wadling i repris

Vår hyllning till Freddie Wadling i repris

Idag i närradion på 101,1 MHz kl. 14.00 minns vi en storhet. I juni 2016 dog den välkända sångaren Freddie Wadling och den 9 juni hade vi i Radio Totalnormal en hyllningssändning till hans ära. Strax innan hade flera av radions deltagare varit med i videon till Nu lyfter vi från marken som har berört väldigt många människor. I programmet som nu sänds i repris får vi höra hälsningar från Love och Jim som båda deltog i videon. Det blir en hel massa musik och dikter för Freddie och alla egensinniga själar som berikar världen med fantastisk musik och konst. Programmet leds av Cesar som gör premiär som programledare med Benny vid sin sida.

[soundcloud id=’268320401′ height=’false’]

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.