Radio Totalnormal P4 – nu för alla lyssnare i närradion!

Radio Totalnormal P4 – nu för alla lyssnare i närradion!

Klockan 14.00 på 101,1 MHz lanserar vi Radio Totalnormals sändning i P4 dagen innan julafton 23 december 2017. Missade du oss i Sveriges Radios så ta chansen nu! Ni får höra ett specialskrivet stycke av Nervösa Damteatern, veta mer om ett projekt där ensamma äldre som berättar för varandra om sina liv och om hur fysisk träning kan hjälpa vid psykos. Dessutom berättar vi hur det gått för den psykiatriska akutbilen, som för två år sedan infördes på försök. Vi bjuder på musik av bland andra Sandra Vilppala och Cecilia Thorngren som gästat oss tidigare. Håll till godo! Och kan du inte bänka dig vid radioapparaten då kan du lyssna när som helst via länken: Sveriges Radio P4 specialprogram

 

About the Author

Kommentera

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.