Julspecial i dagens program!

Julspecial i dagens program!

Julen står för dörren och dagens livesändning blir därför ett riktigt julprogram. Vi har bland annat bjudit in etnologen Lena Kättström som ska berätta allt du ville veta om julen och julens historia. Vår redaktion har samlat sina favorit-jullåtar och späckat musiklistan. Vi kommer att få ta del av matrecept, som kan lagas i juletider och andra tider, Vi ska få höra om Änglamarschen som kommer att äga rum under december månad, I övrigt blir det dikter, livemusik, berättelser och filosofiska inlägg. Hjärtligt välkomna in i värmen och dela julstämningen med oss! Vi sänder från Fountain House på Götgatan 38 mellan 14.00 och 15.30. Eller ratta in oss på 101.1 MHz

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.