Tacksamhet på tapeten i dagens sändning!

Tacksamhet på tapeten i dagens sändning!

Idag är det tacksägelsedagen och därför sänder vi passande nog på temat tacksamhet. Vi gästas av Sandra Vilppala och Leo Tapper, två grymma artister som är tacksamma för musiken. Sandra är aktuell med ny EP som hon driver kampanj för att rädda. Hör mer om det i programmet. Leo ska framföra sin låt På väg hem som kammade hem första pris i en tävling tidigare i höst. Vi kommer dessutom att få ta del av spännande matrecept, det blir dikter, mer livemusik, berättelser och filosofiska inlägg. Så hjärtligt välkomna till dagens program! 14.00 på Fountain House, Götgatan 38. I etern på 101,1 MHz. 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.