Låtar på T i dagens livesändning

Låtar på T i dagens livesändning

Idag har vi en sändning till bredden fylld med musik och sång skulle man kunna säga, både live och inspelad musik. Bland annat ska Oskar Jeremias och (Fountain House-kören) framföra låten Te som tillhör Oskars T-baneprojekt där han samlat en hel drös låtar som alla börjar på T. Vi kommer att få höra mer om det projektet i programmet. Vi bjuder även på poesi och texter bland annat om egna upplevelser från skoltiden och vikten av att få vara med i ett sammanhang bland andra. Det och mycket annat i dagens program. Vi sänder som vanligt från Götgatan 38 kl. 14.00. Kom och lyssna med oss eller ratta in oss på 101,1 MHz

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.