Äntligen! Säsongens första livesändning!

Äntligen! Säsongens första livesändning!

Idag drar vi äntligen igång med säsongens första livesändning! Det blir ett fullspäckat program på temat rädsla. Bland annat kommer ni att få höra en radioteater på ämnet som framförs av Nervösa Damteatern. Lena Ollmark som skrivit pjäsen är på plats och berättar varför hon skriver om just rädsla. Lill-Marit Bugge som regisserat pjäsen gästar med en egen text om något så skrämmande som döden och som vanligt bjuder vi utöver allt detta på en härlig kompott blandat med musik, poesi, och filosofiska inslag. Du är varmt välkommet till oss på Götgatan 38 om du vill få en fika och lyssna live eller så rattar du in oss på 101,1 MHz. Tiden är 14.00.  

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.