Sista livesändningen innan jul!

Sista livesändningen innan jul!

Vi plockar russinen ur kakan och avslutar med en sändning full av musik, och härligt jultrams. Gunnar-Sara gör premiär som programledare, vi hälsar på hos Cafe i Gemenskap, hör en julsaga från verkligheten och får ett ljudkort från Fontänhuset i Sköndal med mera. Programmet sänds direkt inför publik från Fountain House, Götgatan 38, kl 14.00. Du kan lyssna live på 101,1 MHz och via hemsidan också på din mobila apparat förstås. Radio Totalnormal fortsätter att sända i närradion varje torsdag sen också förstås, då blir det repriser och fina inslag från Fountain podd ”Vi måste våga podda om det” fram till 26 januari då vi har nästa livesändning.

About the Author

Kommentera

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.