VI KÖR VÅRENS SISTA LIVESÄNDNINGEN IDAG!

VI KÖR VÅRENS SISTA LIVESÄNDNINGEN IDAG!

Tyvärr regnar det idag så vi kan inte vara ute som planerat var men Kristan kommer leda oss igenom en fin avslutning ändå. Kl. 14 idag livesänder vi inför publik för sista gången innan sommaruppehållet och vilken sändning det kommer bli!

Vi har texter och gäster med gester och annan musik som blir ett fint och vackert avslut innan vi alla måste skiljas till olika partyn och fester. Sommaren är här, trots regnet och vi har olika tips på mat och aktiviteter för dig.

Lyssna som vanligt på Stockohlm Närradio 101,1 MHz eller ta dig till Fountain House Stockholm, Götgatan 38, där vi också bjuder på go’fika. Välkommen!

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.