Skriv utifrån ditt psyke – Nu kan du lyssna på författarsamtalet!

Skriv utifrån ditt psyke – Nu kan du lyssna på författarsamtalet!

Radio Totalnormal sänder idag Scen Totalnormals evenemang från igår kväll –  ett fint och välbesökt samtal med tre inspirerande författare som skrivit utifrån sina erfarenheter av psykisk ohälsa. Emelie Loxi som debuterade 2015 med ungdomsromanen ”En dröm från att dö”, Martina Lowden, författare till lovordade dagboksromanen ”Allt” 2006 och Christian Dahlström, som skrivit ”Panikångest och depression” 2014 och driver podcasten Sinnessjukt samtalar med författaren och moderatorn Alice Kassius Eggers. Dessutom representanter från Litteraturtidskriften Ponton som läste poesi och Dynamo – Möjligheternas förlag som bjöd på smakprov ur sin nya antologi som släpps imorgon!

 

[soundcloud id=’260158406′]

 

 

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.