PREMIÄR: Scen Totalnormal

PREMIÄR: Scen Totalnormal

Det är äntligen dags för vår allra första Scen Totalnormal – en mobil livescen för unga med erfarenhet av psykisk ohälsa och utanförskap! Premiär blir från Fontänhuset Sköndal och vi kör live i radio på Radio Totalnormals sändningstid kl 14. Dagens föreställning handlar om vikten av att bli sedd och vi rappar oss, diktar oss, spelar oss, pratar oss fram till kl 15. Scen Totalnormal läggs upp som podd ikväll om du missar oss live! www.radiototalnormal.se

 

About the Author

1 Comment

  • Susanne Moninger 19 februari 2016 at 08:49

    Tack för ett underbart fint radioprogram! Jag är mamma till Johan Moninger som var med igår den 18 februari. Jag är så stolt över honom och alla andra modiga unga människor som var med i programmet. Känner mig varm i hjärtat idag och vill bara tacka för att Ni finns! Med vänlig hälsning Susanne Moninger

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.