Nu ligger gårdagens sändning uppe

 

[soundcloud id=’202189709′]

Här kan ni lyssna på sändningen från igår, alltså 23 april 2015. Ny serie om släktforskning inleddes, vi fick höra första delen av två i en följetong om midsommarfirande. Vi startade även upp en ny funktion där du som lyssnar kan skicka in önskemål om vilken musik du vill höra i programmet. I övrigt spelades en hel massa livemusik, vi fick höra poesi och reportage både från Finland och deras Fontänhus i Helsingfors samt ett reportage från en tidsresa. Mycket nöje!

Nästa livesändning blir den 7:e maj. Nästa vecka tar vi Valborgsledigt och bjuder på någon fin gammal repris. Hör gärna av er om det är något speciellt program ni vill höra.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.