Nu ligger gårdagens sändning uppe

 

[soundcloud id=’202189709′]

Här kan ni lyssna på sändningen från igår, alltså 23 april 2015. Ny serie om släktforskning inleddes, vi fick höra första delen av två i en följetong om midsommarfirande. Vi startade även upp en ny funktion där du som lyssnar kan skicka in önskemål om vilken musik du vill höra i programmet. I övrigt spelades en hel massa livemusik, vi fick höra poesi och reportage både från Finland och deras Fontänhus i Helsingfors samt ett reportage från en tidsresa. Mycket nöje!

Nästa livesändning blir den 7:e maj. Nästa vecka tar vi Valborgsledigt och bjuder på någon fin gammal repris. Hör gärna av er om det är något speciellt program ni vill höra.

About the Author

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.