Idag har vi ingen livesändning. Istället sänder vi P4-programmet från nyårsdagen. Ratta in 101,1 MHz klockan 14.00

Idag har vi ingen livesändning. Istället sänder vi P4-programmet från nyårsdagen. Ratta in 101,1 MHz klockan 14.00

[soundcloud id=’188274313′]
På Nyårsdagen hör du oss i en sedvanlig blandning av humor och allvar. Ett späckat program med massor av personliga erfarenheter som vanligt. Vi ska få höra om så kallad bältning inom psykvården verkligen behövs och om hur artisten Dogge Doggelito tog sig igenom de mörka krisåren. Vi kommer också att få höra ett kollage om rädslor, en historia om känslor som gör ont utan synbar anledning och en hel del annat. Vår förhoppning är att om vi börjar prata öppet om psykisk ohälsa så kan vi skapa en bättre värld för de som har det svårt där ute. Radio Totalnormal sänds vanligtvis på Stockholm närradios frekvens 95,3 och 101, 1 MHz.

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.