Sändning 30 okt 2014

Sändning 30 okt 2014

Lyssna på vår senaste sändning här!

[soundcloud id=’179162190′]

Nu är vi i full färd med sista förberedelserna inför dagens sändning. Vi kör åter igen på Fontainhouse, Götgatan 38. Skynda er hit och sitt med i publiken! Eller ratta in oss 101,1 MHz. Kl 14 kör vi igång.

About the Author

1 Comment

  • Elisabeth Scheffer 31 oktober 2014 at 22:04

    Tack Radio Total för ert engagemang för viktiga frågor. Tänker på det osynliga barnet i Muminsagorna. Ju mer man talade om henne ju mer fanns hon! Så gör ni med frågor/människor som inte syns i vårt samhälle , ni gör så att de tar form igen och blir sedda!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.