About the Author

1 Comment

  • Christina Gustavson 4 oktober 2014 at 00:14

    Tack för angeläget program den 2 oktober 2014. Så viktigt att få höra dessa röster!! I min nyutkomna bok: Jantelagens vålnad, har jag försökt ta upp några av de administrativa missarna när det gäller bemötandet inom psykiatrin! – och hur jag tycker det borde organiseras om.
    I böckerna: Om någon du känner har ångest, och likaså Om någon du känner har en depression, försöker jag ge råd som kan hjälpa åtminstone något litet – men de handlar dock inte om schizofreni.
    Likaså bloggar jag bl.a. om angränsande ämnen på min hemsida, men nu ser jag att jag även borde ta upp just schizofreni.
    Ämnesområdet psykiska problem är så enormt stort att jag tycker det är synd att det inte finns en psykiatriminister, som har psykiatrin som specialområde och verkligen och på djupet sätter sig in i dessa angelägna frågeställningar.

Leave a Reply

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.