Vad vill våra partier när det gäller psykisk ohälsa och psykiatri?

Dan Svensson har intervjuat våra politiker om vad de driver för frågor när det gäller psykisk ohälsa och för att förbättra psykiatrin. Detta så att ni lyssnare kan ta ställning till var ni vill lägga er röst i september. Radio Totalnormals motto är – Alla röster är lika värda. Din röst är viktig! Glöm inte att rösta i Riksdagsvalet i höst!

Vi kommer att lägga upp intervjuer med alla riksdagspartier här allt eftersom, sista intervjun sänds 12 juni. (alla riksdagspartier utom SD som vi bytt ut mot Fi – detta då vi följt våra värderingar och riktlinjer om alla människors lika värde)

Den 4 september kommer vi att sända en live-debatt med alla partier, och du kan komma som publik och ställa dina frågor! Missa inte det!

About the Author

Kommentera

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.