Radio Totalnormal kommer ut med egen skiva!Radio Totalnormal releases new album

Radio Totalnormals skiva har kommit! Det är vår första samlingsskiva som vi spelade in förra våren med många av våra fantastiska musikaliska förmågor. Kom och köp den på någon av våra livesändningar eller beställ på info@radiototalnormal.se om du inte bor i Stockholm. Priset är 100 kronor.

Artister som medverkat är: Gabriel Andersson, Alexandra Barkow, Tommy Bergqvist, Carina Borg och Björn Netz, Erik Emanuelsson, Lily-Ann Enbring och Joakim Lanners, Catharina Fröjd, Alexander Hagos, Jan Johansson, Hasse Kvinto och Peter Lindahl, Stefan Mantler Lindberg, Idamo Moberg, Robert Naverstam och Stefan Persson.

Radio Totalnormals album has arrived! It is our first CD that we recorded last spring with many of our great musical abilities. Come and buy it on one of our live broadcasts or on-demand at info@radiototalnormal.se if you do not live in Stockholm. The price is 100 SEK.

Artists who participated are: Gabriel Andersson, Alexandra Barkow, Tommy Bergqvist, Carina Borg and Bjorn Netz, Erik Emanuelsson, Lily-Ann Enbring and Joakim Lanners, Catharina Delight, Alexander Hagos, Jan Johansson, Hasse Kvinto and Peter Lindahl, Stephen Mantler Lindberg Idamo Moberg, Robert Naverstam and Stefan Persson

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.