RTN på världskonferansen, Clarion Hotell

 

Radio Totalnormal har satt upp den kanske snyggaste tillfälliga radiostationen som någonsin sätts till på Clarion Hotell vid Skanstull i Stockholm. Vi informerar om vår radio och passar även på att låta konferensdeltagare spela in sina tankar om dagens tema i ”Studio Confession”

Temat idag lyder: Fighting Stigma.

Vi kommer hänga runt Clarion Hotell hela veckan för att lika delar lyssna och prata. Ni som inte är här får hålla er till i höst då vi klipper ihop ett fantastiskt collage från hela veckan och sända ut i etern.

Vi lägger fortlöpande upp information om dagens händelser hela veckan så titta till oss nu och då!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.