<!--:sv-->Sommaruppehåll<!--:--><!--:en-->Summerbreak<!--:-->

SommaruppehållSummerbreak

Nu tar vi på Radio Totalnormal sommaruppehåll och återkommer i augusti!  Första sändningen efter uppehållet torsdag 25 augusti.

Men vi kommer så klart att vara med på Fountain House världskonferens på Clarion Hotel 9-14 juli, och på ”Ångestparaden”. Häng på tåget med Radio Totalnormal, samling på Medborgarplatsen 18.00 tisdagen den 12 juli!Radio Totalnormal now have summer break and will return in August! First broadcast after break is Thursday, August 25.

But we will of course attend the Fountain House World Conference at the Clarion Hotel July 9 to 14, and the ”Anxiety parade.” Walk the parade with RadioTotalnormal, we gather at Medborgarplatsen 18:00 on Tuesday 12 July!

About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.