Radio Totalnormal P4 Nyår 2010

På Julafton och Nyårsafton sändes, precis som förra året, två specialproducerade program för P4!

Du hör reportage, musik, och personliga betraktelser i en blandning av humor och allvar.  Mr X och Lasse åker tillbaka till det gamla mentalsjukhuset Beckomberga. Ett möte mellan då och nu och vägen tillbaka med hjälp av biskvimodellen. Johanna intervjuar Beate Grimsrud som skriver inifrån psykosen i sin bok ”en dåre fri”.

Vi får också höra en vacker låt skriven och framförd av Karin Lundgren. Janne väjer inte för något, eller någon när han gör sej en tur på stan,  och så får vi höra psykiatrins Robin Hood ge sig i kast med tonvalstelefoner.

About the Author

1 Comment

  • Farmor 31 december 2010 at 19:44

    Gott nytt år till er alla på Fountain House och till er som jobbar med Radio TotalNormal. Hörs 13 januari!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.