Radio Totalnormal på WORDFEST

Radio Totalnormal kommer att sända liveradio mellan kl 14-16 lördagen den 28 augusti!

Det blir nämligen fest i Hornstull 27-29 augusti med ”Hundra hus – en skön helg i Hornstull” och ”WORDFEST”.

KOM och berätta något, läs en text, en dikt, sjung/spela en sång eller bara sitt ner och lyssna på de som står framför mikrofonen. Vi kommer även att spela upp en hel del inslag som sänts i vårt radioprogram de senaste åren! Vi kommer att stå på gatan längst ned på Hornsgatan ovanför Strand, typ vid Solgrillen!

Klicka på loggan här nedan så kommer du till WORDfest hemsida!
WORDfest! – en berättarfestival för och av vanligt folk.

Vi hyllar berättandet i en mångsidig fest som bjuder på både nyskapande och traditionella uttryck. Besökarna får uppleva historieberättande, sagostunder, dockteater och vissång men också modernare uttrycksformer som performance, spoken word och rap. Vi uppmuntrar besökare att delta med egna bidrag som till exempel med improvisationsteater eller med egna levnadsberättelser.

Vi vill ta tillbaka både de traditionella berättarformerna likväl som att föra fram de nya formerna i rampljuset.
About the Author

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.