Fanzingo är en  förening som jobbar för att nya röster ska nå ut i media. Föreningen Fanzingo driver flera tv-, film- och radioprojekt däribland Radio Totalnormal.

www.fanzingo.se

 

Socialstyrelsen finanserar idag stora delar av RadioTotalnormals verksamhet.

 

http://www.socialstyrelsen.se/

 

Stockholms Läns Landsting
”Ung aktiv Kultur” bidrar till delar av vår ungdomsverksamhet.

http://www.webbhotell.sll.se/

 

Arvsfonden finansierade Radio Totalnormal de första åren.
De stödjer ideella föreningar och
organisationer till förmån
för barn, ungdomar och personer med funktionshinder.

 

www.arvsfonden.se


Fountain House är en organisation med ett klubbhus över hela världen för personer med psykiska funktionshinder. RadioTotalnormal sänder från Fountain House i Stockholm, Götgatan 38.

www.fountainhouse.nu

 

Dynamo är en mötesplats för främst unga vuxna som drivs av Demokratipiloterna. Radio Totalnormal är en medlemsföreningoch träffas med ungredaktionen på Dynamo, Södermannagatan 38, på måndagar.

http://www.demokratipiloterna.se/dynamo.php

 

Välkommen till fontänhuset Sköndal! Det är en verksamhet som vänder sig till människor med psykisk ohälsa, främst unga vuxna mellan 16-35.

http://www.fhskondal.se/

 

Inferno – Utbildningsradions tv-serie –  UR har producerat 8 halvtimmar om ämnet
psykisk ohälsa som sändes i hösten 2010 samt i repris våren 2011. Varje avsnitt inleds med
Radio Totalnormals Janne Holmbring, och avslutas med en följetong från radion. Dessutom har Radio Totalnormal förärats ett helt eget bonusavsnitt – nr 9 – ”Här är alla röster lika värda”. Missa inte det!

 

http://psyktv.wordpress.com/2010/10/15/se-program-1-i-ur-play/

 

Radio Fri är ett program av ungdomar med erfarenhet av inlåsning, kriminalitet och missbruk. Det övergripande målet med projektet är att minska brottsligheten. Programmet drivs av Fanzingo och sänder i Stockholms närradio på frekvensen 88,9 MHz på fredagar kl 16.00.

radiofri.se

 

Hör av dig till Tjejzonen om du behöver någon att prata med. Tjejzonen är en av Sveriges största organisationer för tjejer. Här kan tjejer mellan 12-25 år få stöd i form av chatt, mejl, Storasystrar och samtal. Inga ämnen är för stora eller små för oss.

www.tjejzonen.com

 

Radio la Colifata är ett program i Buenos Aires Argentina som sänder från trädgården på ett mentalsjukhus. Programmet görs av patienter och före detta patienter från sjukhuset och det var från detta program Radio Totalnormal fått sin idé.

www.lacolifata.orgHarang är en tidskrift som ges ut av Mediabox, en arbetsverksamhet i Björkhagen. Harang har för avsikt att vara en röst i den aktuella debatten, främst i frågor som rör socialpsykiatrin.

harang.mediabox.se

 

 

Psykiatribloggen -Bloggen är ett bloggforum som ägs av de ca 190 bloggarna. Bloggforumet är till för alla med kontakt i psykiatrin.

Psykiatrin.blogg.se