Ditt psyke i etern

SENASTE SÄNDNINGARNA

Funkar det inte på din mobil? Klicka på länken för att lyssna direkt via vår sida på Soundcloud istället.

INLÄGG FRÅN BLOGGEN

NYHETER

Välkommen tillbaka på torsdag

Välkommen tillbaka på torsdag

Nu på torsdag kl. 14 kommer vi att ha våran första livesändning för hösten. Om vädret tillåter så är vi ute annars sänder vi som vanligt från matsalen på Fountain House Stockholm, Götgatan 38. Hoppas du kan komma och lyssna på oss live annars är det bara att lyssna på Stockholm Närradio 101,1 MHz. Du…

Plattan, vem är du? Vad är du?

Plattan, vem är du? Vad är du?

Scen Totalnormal gjorde en serie workshops på LAVA, bibliotek & Verkstad, Kulturhuset i Stockholm på temat: Vad betyder plattan för dig? Det blev en föreställning inne på LAVA 18 mars där nya stjärnor föddes under Plattans ande. Idag kl. 14 har ni chansen att höra detta igen då vi sänder reprisen av föreställningen i Stockholm…

Nu är vi tillbaka!

Nu är vi tillbaka!

Nu är det alldeles snart höst, Radio Totalnormals sommarlov är över och vi sänder live med publik igen 1 september från matsalen på Fountain House Stockholm, Götgatan 38. Redan nu på måndag 22 augusti kl. 11.00 har vi vårat första radiomöte i Radiorummet på Fountain House. Välkommen!  

Fler blogginlägg

FLER SÄTT ATT LYSSNA PÅ OSS

Lyssna när du vill

podcast-1

Du kan lyssna via hemsidan eller ladda ner poddsändningen till din mobil eller musikspelare!

Du kan lyssna på alla våra program genom spellistorna här på sidan, via bloggen eller som podd på iTunes. Programmen kommer upp ett par timmar efter sändning, håll utkik på facebook.

Spellistor med alla program Lyssna via bloggen Prenumerera via iTunes

På plats som publik

publikbildRTN

Kom och lyssna på programmet som publik! 

Vi sänder oftast från Fontänhuset på Götgatan 38 i Stockholm. Ibland sänder vi från andra platser. Håll utkik på bloggen eller facebook för att se plats för kommande sändningar eller kontakta oss direkt om det är något speciellt datum längre fram du undrar över.

Programmet sänds och spelas in kl 14.00-15.30 på torsdagar.

Varmt välkommen!

Hitta till oss!

Lyssna live

wpzoom-developer-icon-radio

Lyssna direkt kl 14.00-15.30 på torsdagar. Ratta in närradion 101,1 MHz eller lyssna via hemsidan!

Du kan lyssna direkt från sändningen här via vår hemsida. Klicka på länken nedan under sändningstid så öppnas en spelare i din webbläsare.

Torsdagar kl 14-15.30

Var med i programmet!

Processed with MOLDIV

Alla med erfarenhet av psykisk ohälsa får vara med i programmet i mån av plats. Ingen förkunskap krävs. Det finns nästan alltid plats i programmet och oftast räcker det med att komma strax innan sändningen börjar. För att garanterat komma med är det säkrast att höra av sig innan på mail eller telefon, först till kvarn!

Kontakta oss!

Om oss

rtn_logo_vector_utan_webbadress_white-225x225

Radio Totalnormal är ett radioprogram som pratar öppet om psykisk ohälsa.

Vi sänder live med publik från Götgatan 38 på Södermalm i Stockholm.
Programmet sänds och spelas in på torsdagar mellan kl 14.00-15.30. På vintern håller vi till i matsalen på Fountain House och på sommaren när det är fint väder är flyttar vi ut på Götgatan.

LÄS MER OM OSS

Senaste från Facebook