Ditt psyke i etern

SENASTE SÄNDNINGARNA

Funkar det inte på din mobil? Klicka på länken för att lyssna direkt via vår sida på Soundcloud istället.

INLÄGG FRÅN BLOGGEN

NYHETER

Lyssna på Radio Totalnormals allra första avsnitt!

Lyssna på Radio Totalnormals allra första avsnitt!

Hur lät nu Radio Totalnormal i början? Idag kl 14 kan du lyssna på första avsnittet igen, alltså det allra första som någonsin sändes i Stockholm närradio 2 oktober 2008. Underbara Cathrine Loford leder premiärprogrammet tillsammans med ett nyskapande och modigt gäng från Fountain House som ett år senare mottog Stora Radiopriset för bästa närradioprogram! Lyssna på…

Skriv utifrån ditt psyke – Nu kan du lyssna på författarsamtalet!

Skriv utifrån ditt psyke – Nu kan du lyssna på författarsamtalet!

Radio Totalnormal sänder idag Scen Totalnormals evenemang från igår kväll –  ett fint och välbesökt samtal med tre inspirerande författare som skrivit utifrån sina erfarenheter av psykisk ohälsa. Emelie Loxi som debuterade 2015 med ungdomsromanen ”En dröm från att dö”, Martina Lowden, författare till lovordade dagboksromanen ”Allt” 2006 och Christian Dahlström, som skrivit ”Panikångest och depression” 2014 och driver podcasten…

Tillfrisknande, hur gör man?

Tillfrisknande, hur gör man?

Idag sänder vi Måste Våga Podda Om Det – Tillfrisknad, Fountain House Stockholms podcast som också går att hitta på iTunes och Acast. Det blir också intervju med Hasse Bergman, som en gång skrev originalet som blev låten och projektet Vi Måste Våga Tala Om Det, om varför vi måste våga tala om psykisk ohälsa. Så…

Fler blogginlägg

FLER SÄTT ATT LYSSNA PÅ OSS

Lyssna när du vill

podcast-1

Du kan lyssna via hemsidan eller ladda ner poddsändningen till din mobil eller musikspelare!

Du kan lyssna på alla våra program genom spellistorna här på sidan, via bloggen eller som podd på iTunes. Programmen kommer upp ett par timmar efter sändning, håll utkik på facebook.

Spellistor med alla program Lyssna via bloggen Prenumerera via iTunes

På plats som publik

publikbildRTN

Kom och lyssna på programmet som publik! 

Vi sänder oftast från Fontänhuset på Götgatan 38 i Stockholm. Ibland sänder vi från andra platser. Håll utkik på bloggen eller facebook för att se plats för kommande sändningar eller kontakta oss direkt om det är något speciellt datum längre fram du undrar över.

Programmet sänds och spelas in kl 14.00-15.30 på torsdagar.

Varmt välkommen!

Hitta till oss!

Lyssna live

wpzoom-developer-icon-radio

Lyssna direkt kl 14.00-15.30 på torsdagar. Ratta in närradion 101,1 MHz eller lyssna via hemsidan!

Du kan lyssna direkt från sändningen här via vår hemsida. Klicka på länken nedan under sändningstid så öppnas en spelare i din webbläsare.

Torsdagar kl 14-15.30

Var med i programmet!

Processed with MOLDIV

Alla med erfarenhet av psykisk ohälsa får vara med i programmet i mån av plats. Ingen förkunskap krävs. Det finns nästan alltid plats i programmet och oftast räcker det med att komma strax innan sändningen börjar. För att garanterat komma med är det säkrast att höra av sig innan på mail eller telefon, först till kvarn!

Kontakta oss!

Om oss

rtn_logo_vector_utan_webbadress_white-225x225

Radio Totalnormal är ett radioprogram som pratar öppet om psykisk ohälsa.

Vi sänder live med publik från Götgatan 38 på Södermalm i Stockholm.
Programmet sänds och spelas in på torsdagar mellan kl 14.00-15.30. På vintern håller vi till i matsalen på Fountain House och på sommaren när det är fint väder är flyttar vi ut på Götgatan.

LÄS MER OM OSS

Senaste från Facebook