Nu börjar Malmö sända radio!

Till vår stora glädje så har nu även Malmö Fontänhus börjat sända radio! Premiärsändning idag 11 nov, gå och kolla in på Malmö Fontänhus mellan 14-15 varje torsdag eller lyssna på Malmö närradio 89,2 MHz.

Eller på webben så klart!

www.radiofontänen.se

Från Radifontänens hemsida;

”Idag bakar vi radiokaka och höjer volymen lite extra på radion. Radiofontänen invigs med fest i Fontänhuset. Lyssna klockan 14.

I programmet talar vi om fattigdom; vem är egentlig fattig i Sverige? Vi har intervjuat Magnus Dahlberg, rektor på Apelgårdsskolan om deras arbete för att minska våldet på skolan och i samhället. Carina Lindkvist, Malmö stads psykiatrisamordnare, gästar oss.

Livemusik, himmelsblått guldfirande och mycket annat gör dagens Radiofontänen till en festlig invigninsgsändning.”

About the Author

Leave a Reply